Blog Masonry

Actes i pietat

La tant desitjada pluja cancel.la el Sant Enterrament

La tant desitjada pluja ha arribat finalment a Ponent, justament en el moment de màxima devoció de la Processó del Sant Enterrament que organitza la Congregació de la Puríssima Sang. Els seus Santíssims Titulars: El Crist Jacent i la Verge de la Soledat, han estat presents en l’acte auster que ha tingut lloc a l’interior del temple, presidit pel Sr. Bisbe i el Paer en Cap de la ciutat.

Actes i pietat

El Sant Enterrament solemnitza el Divendres Sant

Lleida s’ha llençat novament al carrer per expressar i viure amb devoció la seva fe a través de la Processó del Sant Enterrament que organitza la Congregació de la Puríssima Sang. Els seus Santíssims Titulars: El Crist Jacent i la Verge de la Soledat, han presidit l´acte que ha comptat amb la presència del Sr. Bisbe i el Paer en Cap de la ciutat.

Actes i pietat

Pregó de la Setmana Santa de Lleida 2023

La Seu Vella ha acollit el 24è Pregó de la Setmana Santa de Lleida 2023, que ha estat proclamat pel Dr. Joan Viñas i Salas, en un acte que ha inclòs el tradicional ball de la Moixiganga, interpretat per l’esbart dansaire del Sïcoris Club.

Actes i pietat

Benedicció i exposició del Sant Enterrament

L’acte ha tingut lloc a l’Església de la Sant, on s’han beneït el Mantell i tabernacle de la Verge de la Soledat restaurats, alhora que s’ha inaugurat l’exposició de Passos del Sant Enterrament.

Actes i pietat

Clausura del solemne Quinari Quaresmal

La cerimònia, oficiada pel Sr. Bisbe de Lleida, Mn. Salvador Giménez, ha inclòs un via crucis, i l’oració del Rosari a la Mare de Déu de la Soledat.