Mecenatges

Els Portants del Crist Jacent és una entitat sense ànim de lucre que organitza durant l’any diversos actes per donar Gloria a Déu, sota l’advocació del Santíssim Crist Jacent. Per aquesta finalitat col.labora amb la Venerable Congregació de la Puríssima Sang en la organització del Santíssim Quinari Quaresmal, la Processó Penitencial del Sant Enterrament, el manteniment de la Imatge del Crist y la ornamentació del Seu Altar a l’Església de la Sang.

Tot això es realitza inicialment únicament sota el sufragi desinteressat dels Portants. Tots aquells germans o persones jurídiques que desitgessin entregar un donatiu, col·laborant així amb les despeses de manteniment dels Portants del Crist Jacent (flors pel culte, veles, neteja, etc…), poden fer-ho des d’aquesta pàgina web. Recordem que els donatius rebuts es destinen sempre respectant les intencions dels qui donaren.

Informació Personal

Per fer una donació en línia cap a aquesta causa, seguiu aquests passos:

  1. Ompleneu el formulari a "Portants del Crist Jacent"
  2. Rebreu les instruccions per a poder fer l'ingrés indicant el seu nom i cogoms, així com el codi de donatiu que se us assignarà
  3. Envieu el resguard d'ingrés al correu:

Portants del Crist Jacent
portants.crist.jacent@gmail.com

Agraïm molt el seu donatiu!

Termes

Donatiu Total: 100,00€