El Sant Enterrament solemnitza el Divendres Sant

Els tambors i els misteris de la processó del Sant Enterrament han recorregut els carrers de Lleida. Onze Passos representen plàsticament la Passió i mort de Jesús.

Tanquen la comitiva els Santíssims Titulars del a Venerable Congregació de la Puríssima Sang: El Crist Jacent a espatlles del seu Cos de Portants, i la Verge de la Soledat, la qual lluïa el mantell i el tabernacle restaurats.

Els Passos han estat integrats per: l’Oració Hort, la Flagel·lació, l’Ecce Homo, el Natzarè,  el pas del trobament de Jesús i Maria, l’Ecce Filius Tuus,  el Crist de l’Expiació, el Crist de la Sang, el Descendiment, el Crist jacent, i la Verge de la Soledat.

La processó ha començat a les 21.00 hores de l’església de la Sang i ha seguit per Sant Antoni, avinguda Catalunya, Lluís Companys, Unió, Templers, Acadèmia, República Paraguai i Alcalde Costa, per tornar a sortir a l’avinguda Catalunya. D’allí, ha enfilat per l’avinguda Blondel, Vila de Foix i Sant Antoni, per acabar de nou a la Seu Canònica de la Congregació.

Facebook
Twitter
LinkedIn