Actes en motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat

Com ja sabeu el proper 17 de gener, Festivitat de Sant Antoni Abat, conjuntament amb l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos”, que presideix el nostre company Armat en Marc Vives, la nostra Congregació de La Sang ve organitzant aquesta Diada, amb la tradicional benedicció de pans i tortells, i la posterior venda dels mateixos, juntament amb les espelmes per col·locar al peu del Sant Antoni que tenim a l’Església, des de primera hora del matí, fins al volt del migdia.

La festivitat dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat torna un any més a Lleida, després de dos anys durs de pandèmia que han impedit celebrar amb plena normalitat aquesta festa tan arrelada a la ciutat. Enguany celebrem la 82a edició de la Festivitat dels Tres Tombs. Una celebració que ens recorda la importància de mantenir vives les nostres tradicions més nostrades. 

A les 11 del matí es celebrarà una Missa oficiada per part del Sr. Bisbe de Lleida, i a continuació es beneirà els animals, que la gent vulgui, a les escales de La Sang, com és tradició.

Per la tarda s’obrirà l’Església sobre les 6 de la tarda fins les 8 del vespre, aproximadament.

Dissabte 21, a les 11 es farà una altra Missa, i a l’acabar es tornarà a beneir animals i les carrosses participants als “Tres Tombs” que s’iniciarà a continuació.

Facebook
Twitter
LinkedIn