Exposició del Passos del Sant Enterrament

La Congregació de la Puríssima Sang exposa des d’avui dia 25 de març i fins Dimecres Sant gran part dels Passos que el proper Divendres Sant participaran en la penitencial Processó del Sant Enterrament pels carrers de Lleida. L’exposició està presidida pels Sagrats Titulars: El Santíssim Crist Jacent i la Verge de la Soledat, els quals van acompanyats pels passos dels misteris de la flagel·lació del Senyor, l’Ecce homo, el pas del retrobament (4ta estació), el descendiment de la Creu i la Verge de les llàgrimes amb Sant Joan, i el Sant Crist de la Sang amb la Creu dels improperis. L’exposició inclou els estandarts i penons de la Congregació. La comitiva del Sant Enterrament la completaran el Pas de la Pregaria a l’hort, l’Ecce filius tuus, i el pas del Natzaré, aquests tres darrers no formen part de l’exposició.

Altres Sermons
Els últims termes
  • Resums anteriors a 2023

    En aquesta serie es fa un recordatori dels documents més destacats dels darrers anys referents a la Setmana Santa lleidatana, incloent processons  i les dificultats…

  • Setmana Santa 2023

    Programa d'actes, pregons, concerts, esdeveniments quaresmals, processons, via crucis i demés esdeveniments programats tant en els preparatius, com en la Setmana Santa en si.